Antwerpen Stadsgids

Kom en bezoek Antwerpen in België en ontdek deze prachtige en levendige stad!

Ben je op zoek naar cultuur, winkels, een interessante geschiedenis, een uitbundig nachtleven en hou je van wafels, bier en chocolade,..., dan moet je zeker een bezoek aan Antwerpen brengen!

Deze 'Parel aan de Rivier' heeft zo veel te bieden, dat ik er zeker van ben dat er iets is voor jou!

Deze website helpt je je trip te plannen. Of het nu om een dagtrip gaat, een weekendtrip of een langere vakantie, hier vind je alle informatie over de Koekenstad!

Kom en Bezoek Antwerpen!

Hallo, Ik ben Dominique en woon en leef reeds jaren in Antwerpen. Ik heb reeds vele reizen gemaakt en fantastische plaatsen gezien, maar Antwerpen blijft toch één van mijn favoriete steden. Ik geniet er nog steeds met volle teugen van en het doet me dan ook plezier om mijn liefde voor de stad over te brengen aan iedereen die Antwerpen bezoekt.

Op deze website, toon ik je het beste wat de stad te bieden heeft. Ik toon je hoe je het beste naar Antwerpen reist, alsook waar je het beste kan eten, slapen en hoe je je het meest efficient in de stad rond beweegt. Ik deel ook de geheime plaatsjes met je, waar de meeste bezoekers en zelfs inwoners over heen kijken. En, ik geef je tips hoe je zo veel mogelijk kan zien, voor zo weinig mogelijk en met de minst mogelijk wachttijd in de rij!


Top Attracties

Antwerp Zoo Siberian Tiger

Zoo van Antwerpen

Museum aan de Stroom (MAS)

De Onze-Lieve-Vrouwe Kathedraal

De Grote Markt


Evenementen

Winter in Antwerp

Komt Binnenkort!

Komt Binnenkort!

Antwerp 10 Miles

Winter in Antwerpen


Reis Tips

The Antwerp City Card

Antwerp City Card

Rond Antwerpen

Reizen naar Antwerpen

De 10 Antwerpse Buurten

De 10 Wijken van Antwerpen


Accommodatie

Boutique Hotels

Luxury Hotels

Bed & Breakfasts

Hostels


Recencies

Lees wat anderen geschreven hebben over de 'Stad van de Diamant':

  • "Geboorteplaats van Belgisch creatief talent, één van de grootste havens van de wereld en centrum van de internationale diamanthandel, Antwerpen heeft de authenticiteit van haar Vlaamse wortels bewaard. Het is een ongelooflijk plezier om in de kleine steegjes en op de grote pleinen van de oude stad te wandelen. De verschillende historische monumenten, de theaters, de modewinkels, de trendy restaurants en de kunstgallerijen geven de stad haar eigen unieke charme." (Michelin Gids)

Plan Jouw Trip Naar Antwerpen

Mijn beste vakanties waren altijd deze die ik grondig voorbereid had, enerzijds via reisgidsen en anderzijds via een lokale gids. Op deze manier, verlies je geen kostbare tijd om uit te pluizen wat er nou eigenlijk te doen is, hoe je er naar toe raakt, waar je gaat slapen. Deze site vervult die behoefte en helpt je om het meeste uit je tijd te halen, volledig zoals je dat zelf wil. En lezen over je volgende trip, is ook al een beetje vakantie, niet?

Als het de eerste keer is dat je België bezoekt, raad ik je aan om ook eens aan Antwerpen te denken, voor je de klassieke trips naar Brussel en Brugge maakt. Mocht je deze steden reeds bezocht hebben... ja, dan moet je gewoon naar Antwerpen komen op je volgende trip!

Ik hoop van harte dat je geniet van deze site, en dat je ons volgt op Pinterest en een thumbs up geeft!

Wij kijken al uit naar je komst!

Tot binnenkort!Je bent hier:

  1. Home
  2. Antwerpen

Like This Page?

Facebook Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.